Potravinárska chémia – Bratislava
Predseda:
doc. Ing. František Kreps, PhD. (04474)
Kontakt: frantisek.kreps@stuba.sk
Pracovisko: Ústav potravinárstva a výživy, FCHPT STU v Bratislave
Kontakt: frantisek.kreps@stuba.sk
Pracovisko: Ústav potravinárstva a výživy, FCHPT STU v Bratislave
Členovia:
- Ing. Janka Biskupičová (02306)
- Ing. Cyril Burda (04502)
- Ing. Zuzana Ciesarová, CSc. (04536)
- Ing. Lucia Černáková (04527)
- Prof. Ing. Milan Čertík, PhD. (04535)
- RNDr. Eva Gregušová (01509)
- Ing. Tatiana Klempová, PhD. (04534)
- Mgr. Jana Kňazeová (04300)
- Ing. Lukáš Kolarič (04401)
- doc. Ing. František Kreps, PhD. (04474)
- doc. Ing. Richard Kuracina, Ph.D. (02090)
- Ing. Mária Maláčová, CSc. (01019)
- Ing. Marián Obranec (04435)
- prof. Ing. Štefan Schmidt, CSc. (01752)
- Ing. Ján Slúka (02104)
- Ing. Igor Stupavský (03680)
- Mgr. Jaroslav Tóth, PhD. (02016)
- Ing. Marián Valentin, PhD (04018)