
Pozývame na webinár na tému „Interconnection between lipid and protein carbonyls: molecular mechanisms and impact on food quality and nutrition“ Prof. Mario Estévez García z University of Extremadura, Španielsko, ktorá sa uskutoční 5. novembra o 15:00 SEČ.
Profesor Mario Estévez je medzinárodne uznávaný odborník na oxidáciu a antioxidanty so zameraním najmä na biochémiu potravín, bezpečnosť, výživu a zdravie. Má H-index 60 (Scopus), publikoval viac ako 190 recenzovaných článkov v odborných časopisoch vrátane 10 prehľadov o oxidácii bielkovín a antioxidantoch, vďaka ktorým sa etabloval ako odborník v tejto oblasti. Spoločnosť Clarivate Analytics ho dva roky po sebe (2020 – 2021) označila za vysoko citovaného výskumníka. V súčasnosti pôsobí ako vedecký redaktor časopisu Journal of Food Science (IFT) a ako spolupracovník pre komplexné prehľady v oblasti potravinárskej vedy a bezpečnosti potravín (IFT).
Ak sa chcete zúčastniť bezplatného webinára, zaregistrujte sa tu .